October 17, 2010

Muka suci. Tapi?

Sekarang ni aku rasa macam nak lenyek lenyek someone tu pakai lori ke, ape keee.. Geram giler kot. Aku tak kisah lah dia nak couple ngan sesiapa pun, berapa ramai scandal pun. Amik jela. Tapi yang geramnya boleh dia mainkan perasaan orang. Orang tu ada kaitan dengan aku plak tu.


Korang bayangkan, aku pernah tengok dia dalam satu hari, satu petang, mengaku dia suka kat orang lain. Tapi dalam hari and petang yang sama jugak, dia dating dengan orang lain. WHAT THE FUCK? Seriously, shit! Aku tak suka bila dia mengaku yang dia suka kat orang yang ada kaitan dengan aku tu.


Aku tau, mesti korang tertanya-tanya, comel sangat ke budak tu? Ok, aku cakap, bagi aku, dia memang COMEL GILER and SUCI GILER. First time tengok dia dalam facebook, aku suka sangat tengok muka dia. And first time aku jumpa dia kat sekolah, memang beza sikit, tapi dia tetap comel.


Tulah orang cakap, dont judge the book by its cover. So? Macam kena tipu? HAHA, yup, macam kena tipu dengan muka suci dia. BANGANG


Yang buat aku bertambah tambah tambah geram, dia pergi letak gambar budak yang dia suka tu *yang ada kaitan dengan aku tu la* dalam facebook dia. Ok, finee, tak kisah kan? Tapi dia ada boyfriend. Budak yang di-letak-kan gambarnya tu, suka lah =.='


Ahha, aku tau, mesti korang cakap aku jealous. Em, kalau korang lah, tengok yang ada kaitan dengan korang tu happy giler cerita pasal budak yang dia suka kat korang. Pastu budak tu buat curang depan mata korang. tak ke BENGANG GILER NAK MATI?




p/s : yang ada kaitan ngan aku tu actually sepupu aku. LELAKI. ehemm, aku agak kampung. tak pernah tengok orang boleh ade 1 boyfriend, 10 scandal(s).

No comments: