March 27, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute ,



Dah lama aku tak join contest. Muehehee~ Nak start balik la ni. HEHE.


Tadaaaa! Ni contest diaaa! :D





Actually, aku jumpa contest ni kat blog Encik Fadhirul Ahmad. Ecehhh, encik? Okay, status tidak diketahui. Harap maklum xD


Gambar yang aku tempek :


yang ayu pakai baju biru tu, kakak aku. yang baju putih, tak lain tak bukan, aku :D


Aku pilih gambar ni sebab aku suka gambar ni. And, aku rindu gila zaman aku kecik kecik comel comel lote dulu. Lagi satu, masa kecik gambar seksi meksi orang tak marah. WAHAHA! xD


ILOVELOVELOVEYOU, KAK LONG ! <3


Aku tag :






Sekian. HAHA





1 comment:

"Che Ain" said...

singgah dr contest di atas..gud luck!!
Coretan Che Ainkalau bolh reove kan verification word ni ek..